2016-04-11 08:22:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Váratlan események teszik próbára

Napi horoszkóp április 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap együtt áll az Uránusszal a Kos jegyében. Ez balesetveszélyt jelez, legyen nagyon körültekintő. A munkahelyén jól halad a feladataival, arra azonban vigyázzon, hogy ne sértsen meg másokat a kíméletlen őszinteségével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap együtt áll az Uránusszal. Most nehezen viseli a kötöttségeket, a rutinfeladatok fárasztják, nincs semmi kedve bemenni a munkahelyére. Ha teheti, vegyen ki egy nap szabadságot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap együtt áll az Uránusszal. Ma nagyon felpörögnek az események, az élete több területén is fontos fordulóponthoz érkezett. A legfontosabb, hogy ne pánikoljon be, ha sikerül megőriznie a higgadtságát, akkor rövidesen jó irányt vesznek a dolgok.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Nap együtt áll az Uránusszal. Ez önt is ingerlékennyé teszi, most hajlamos lesz arra, hogy az apró bosszúságokat is a szívére vegye.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Nap együtt áll az Uránusszal. Ha életmódváltást tervez, akkor most kezdjen bele, mert ma lényegesen könnyebben megy a dolog, mint a hét többi napján. Délután egy fontos információ birtokába juthat, aminek nagy hasznát látja majd a későbbiekben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Nap együtt áll az Uránusszal. Most sok élményben lehet része, ha nem ragaszkodik olyan görcsösen a megszokott dolgokhoz. Keresse a változást, az újat, az izgalmasat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három bolygó is szemben áll az ön jegyével. Az események kemény próbatétel elé állíthatják, hogy kiderüljön, vajon kitart-e a maga választotta úton, vagy tud-e alkalmazkodni a változásokhoz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr szemben áll a Skorpió jegyével. Váratlan események teszik próbára, hogy mennyire képes hű maradni önmagához és az elveihez. Ha eddig is jó úton járt, akkor sikeresen túllép az akadályokon, ha kudarcot szenved, az azt jelzi, át kell gondolnia a terveit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars és a Szaturnusz is az ön jegyében áll. Most nagyon zárkózott lehet, magában őrlődik a problémákon, ahelyett, hogy segítséget és támogatást kérne. Változtasson ezen, avasson valakit a bizalmába!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében áll, de kedvezőtlen fényszögben az Uránusszal. Bár nem szükségszerű, de sor kerülhet szakításra ez alatt a tranzit alatt. Ha ezt el szeretné kerülni, akkor beszéljen nyíltan, és ne söpörje szőnyeg alá a problémákat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Nap együtt áll az Uránusszal. Érzelmileg felfokozott állapotban lehet, viszont képes a dolgokat új nézőpontból látni, ez pedig nagy hasznára lesz a közeljövőben!

Halak: II. 19. - III. 20.A Neptunusz a Halak jegyében áll. Érzékeny hangulatban lehet, felfújja a dolgokat, és feleslegesen idegeskedik. Az aggodalmaskodással nem old meg semmit, próbáljon meg inkább egy kicsit kikapcsolódni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: